Förlora en del av sig själv...

04.02.2021

Vi alla har/ haft någon i sitt liv som är en del av dig. Jag hade en som jag dela allt med det var hon och jag genom allt vi stor alltid tillsammans oavsett vad. Hon var inte bara min bästa vän hon var som min syster. Vår relation gick upp och ner men jag lärde mig snabbt att det var mitt fel varje gång. Idag har vi gjort slut, ja du läste rätt vi har gjort slut. Att göra ett uppbrott är inte bara något man gör med sin partner det kan du även göra med vänner. Varför jag säger så är för att hon var en så stor del av mitt liv och när vi gjorde slut rasade allt. Idag har det går lite mer än 6 månader och jag håller fortfarande på att bearbeta det. Men det är just en fråga jag inte kan släppa- Är det verkligen jag som gör fel? Tror aldrig jag kommer få svaret men jag måste lära mig att när något blir fel är det inte alltid mitt fel fast människor runt om en kaster det över dig.

Idag har jag världens bästa kille och min älskade Emilia i mitt liv. Vi alla vet att livet är inte alltid lätt och någon gång i livet kommer man må dåligt och det är okej att må dålig!. Just då behöver man någon som står kvar och gör allt för en. Att ha dessa två underbara människorna i mitt liv accepterar att jag inte mår bra, inte allltid social eller vill umgås men när jag vill / kan så står dom och väntar på mig. Jag har fått lära mig att sin bästa kompis inte ska ta energi dom ska hjälpa dig hitta den. Jag önskar bara jag kom på det tidigare. Missförstå mig inte livet med hon var helt galet och jag älskade det där och då men jag fick betala ett högt pris- Jag varenda del av mig kretsade omkring henne så alla andra runt mig försvann.

Jag hoppas att du älskar dig själv, människor kommer och går men du ska leva med dig själv så älska dig själv för du är helt underbar som du är!. 


Skött om er och kämpa vidare<3