Ett år har gått..!

09.05.2021

KAN VARA TRIGANDE!!

För ett år sedan bestämde jag mig för att avsluta mitt liv. Jag överlevde efter en överdos av sömnmedicin. Jag kommer aldrig kunna säga "Det va för att..." Vad som fick mig att göra detta är ingen enkel sak att reda ut. Under en period gick livet emot mig på alla spår jag förlorade min bästa vän som hela min värld kretsade runt. Smärtan blev för stor för mig och jag klarade inte av att se hur min familj kämpade för mig så jag gjorde ett val. Idag vet jag inte om jag är ledsen eller glad att jag överlevde.. jag vill vara glad och ska kämpa för att bli glad

Jag hade just fyllt 19år och det skulle såklart firas med liten fest med kompisar under kvällen blev det för mycket sprit. Det är inte mycket jag minns från den kvällen/natten men jag har fått berättat i efterhand och jag skäms så mycket över att jag gjorde så. Inte för jag gjorde så mott mig själv utan att jag gjorde det när mina kompisar tittade på.. Jag är så tacksam för alla vänner som stod kvar hos mig idag.

Idag lever jag tack vare underbar familj, pojkvän och underbar sjukvården! Jag måste lära mig att älska mig själv och inte bilda upp hela mitt liv runt någon som inte är värld det. Hon förstörde mer än hon gjorde nytta i mitt liv och tyvärr insåg jag det när hon hade hela mitt hjärta i hennes händer. Jag pratade med min psykolog hon fråga vad som gjorde att jag vill bli bättre och komma ur detta liv. Just nu kämpar jag för att kunna flytta hemifrån och skapa mitt liv utan att belasta mina föräldrar liv.

Jag är inte stolt över vad jag har gjort/gör mott mig själv men jag är stolt över att ha en kropp som orkar och tror att det finns ett lyckligt slut.

För mig är det viktigt att stå upp vi alla är inte starka nog att ställa oss upp och prata om det mörka. Det är aldrig någon som har vågat stå upp framför mig utan gåt undan just den personen vill jag aldrig bli. Jag vill vara den som står upp och visar det är okej att vara svag man är inte alltid stark och man mår inte alltid bra!

Lev ditt liv för du får bara ett! Kämpa vidare du är aldrig ensam