Ännu en diagnos...

11.03.2021

Vad hände? Igår var det vår solen sken och värmde jackan åkte av och idag va det dax att plocka fram vinterskor och vinterkläder. Jag älskar snö men nu är jag väldigt trött och vill bara ha. vår.

Men till ämnet jag går 1 gång i veckan och pratar med en sjuksköterska vilket hjälper mig så mycket. Jag har även en läkare jag går till angående medicinering men han är väldigt duktig på att sätta olika diagnoser. Varje problem jag har i livet sätter han diagnoser på och ger ännu mer mediciner. I veckan var jag på ADHD utredning tog ca 1h och när jag gick där ifrån hade jag ÄNNU en diagnos jag kan nu skriva p mitt CV att jag har grov ADHD. Jag står nu på lista att träffa en läkare som ska "prova" ut en medicin till mig för att jag ska få "hjälp" mitt ADHD. 

Jag är snart 20 år har gått i skolan i så många år utan vetskapen om att jag har diagnoser och det verkade som skolan eller familjen märkt det. Eller har dom märkt men det har inte varit ett problem visst jag har pratat för mycket och inte riktigt kunnat sitta still men för mig har det aldrig varit ett problem för mig. Min läkare tycker att det är ett stort problem i mitt liv och jag måste få hjälp. 

Varför sätter läkare diagnoser? Är det för det är lättare att ge tabletter än hjälp på annat sätt? Eller är det så många fel på mig? Jag har så många frågor men varje fråga analyseras till ett problem och har du problem så finns där en diagnos. 

Jag har börjat förstå det kvittar vilken eller vilka diagnoser du har för det är inte dom som gör dig dom må vara en del av dig men du är du oavsett diagnos glöm inte det!

Kämpa vidare du är grym<3