Paraden genom stan!

06.03.2021

Det flesta lantbruksskolor har en tradition med "Traktorvecka". Under en hel vecka står traktorerna i fokus. Önnestad (där jag gick) består veckan av putskvällar olika aktiviteter. På onsdagen är det alltid fotografering och ficka då brukar tidningar och allmänheten få komma och titta. På torsdagkväll är det dax för den stora paraden inne i Kristianstad.

Corona satte sig vägen även denna gång käppar i hjulet. Simon som går sista året och han klasskompisar vill trots allt ha en parad. Det gick hopp ett gäng och anordnade en parad men lite anerlunda får blev det ingen uppställning för allmänheten att titta på. Trots att jag inte går kvar på skolan tycker jag att det är lika roligt varje gång det är just denna veckan som alla ser framemot på året. Att se alla ungdomar vara så stolta över sina traktorer som de har putsat på länge att se den glädjen är helt underbar.

Snart kommer det upp en video över paraden! 

Kämpa vidare<3 

Bilder från årets parad fotona tagna av mig och förare<3 

Här kommer lite bilder från dom 3 åren jag var med i paraden. Det är många bilder på min pärla (den mörkblåa ) men det är för jag är så stolt att få göra detta och få vissa upp det käraste i familjen (ja enligt mig alltså<3)